Använd ditt idrottsintresse till betting

Home / Använd ditt idrottsintresse till betting

Använd ditt idrottsintresse till betting

Börja med betting om du kan din sport på allvar

Till skillnad från Keno och Lotto handlar betting om skicklighet. Turspel innebär att man bara förlitar sig på slumpen, och det är inte alltid mycket att hålla i handen. Om man däremot spelar på skicklighetsspel handlar det om lika mycket skicklighet som tur. Den idrottsintresserade har därför en stor fördel vad gäller betting – å andra sidan är det troligare att man väljer turspel framför skicklighetsspel när man saknar idrottsintresse.

Dina kunskaper i idrott avgör dina chanser att vinna på betting. När du kan bedöma vilken form ett lag har, hur lagen påverkas av eventuella skador och liknande, ökar dina chanser att vinna på betting avsevärt. Den som skjuter från höften kan lika gärna spela på Keno eller Lotto. Professionella spelare gör noggranna analyser där lagens/spelarens chanser att vinna bedöms – sedan ställs chansvärderingen mot spelbolagens. Erbjuder spelbolagen högre odds än du – att de tror mindre på laget/spelaren du tror på – är det givet att spela. Genom att arbeta metodiskt utifrån denna metod går professionella spelare plus över tid, men inte alltid inom ett kortare tidsspann. Det handlar ju inte bara om skicklighet, utan även om slumpen.

Betting kräver långsiktighet. Det spelar sällan någon roll vilka idrottskunskaper du har; det handlar inte uteslutande om din skicklighet. Vilka misstag lag och spelare gör är omöjligt att förutspå, därför får man aldrig tänka kortsiktigt. Ditt idrottsintresse hjälper dig att hitta spelvärda odds, där du tror på lag/spelare mer än spelbolagen – om du är skicklig på din sak kommer du att gå plus på längre sikt. Det är inte en slump att de som kan livnära sig på betting har större idrottsintresse än många andra. Eftersom de besitter stora kunskaper på området minskar risken för dem att spela på förlorande lag eller spelare. Om du vill bli framgångsrik på betting måste du följa idrotten du spelar på intensivt.

betting