Selma spa

Home / Selma spa

Selma spa

Besök populära Selma spa

Selma Spa hjälper dig på vägen mot avkoppling. I spaområdet finns möjligheten att boka avkopplande kroppsbehandlingar samt klassisk massage. Du har också möjlighet att vara med i träningspass med professionella instruktörer som leder passen. I salongen kan du boka behandlingar för ansikte, händer och fötter. Därtill erbjuder Selma Spa basturitualer, kroppsbehandlingar, kurbad, massage och SaunaChill. Eftersom behandlingarna är eftertraktade är rekommendationen att boka önskad behandling i god tid innan besöket.

Utanför fönstret på Selma Spa går en MTB-led, om du finner ro i fysiska aktiviteter. Selma Spa är en oas för alla semesterpersonligheter. Därute finns även löpar- och skidspår för den aktive att nyttja. På Selma Spa finns möjligheten att göra konditions-, kroppskompositions- och styrketest. Du har även möjlighet att få råd av kostrådgivare och personliga tränare. Med professionell hjälp är det enklare att förbättra sin träning, vilket hjälper dig att nå resultaten som annars riskerar att utebli.

God mat hör en spa-weekend till. På Selma Spa är hållbarhet prioriterat, något som utmärker deras kök. Här föredrar man ekologiska produkter framför allt, särskilt om de är odlade eller producerade på nära håll. Menyn innehåller både fisk- och kötträtter, men även vegetariska rätter. När du besöker Selma Spa kan du förvänta dig en kulinarisk upplevelse på Restaurang Smak. Frukost serveras från 7.00 till 10.00, lunch mellan 12.00 och 14.00. Restaurangen är öppen för middag från 18.00 fram till klockan tio. Loungen är öppen till och med midnatt.

På Selma Spa är rummen av högsta kvalitet. Välj mellan Standard, Suit och Superior. Om du vill få det bästa ur din vistelse är rekommendationen att boka ett spa-paket. Väljer du att boka helpension ingår förutom övernattning även lunch och 3-rätters- I paketet ingår dessutom tillgång till hela spaområdet, vilket innefattar samtliga ledarledda pass. Vill du inte besöka Sunne för att gå på Selma Spa, finns ett Selma City Spa i huvudstaden.

Det ska vara avkopplande att åka på spa. Kolla in den här listan med smarta tips inför din resa för att slippa den stress som det innebär att packa.

selma spa